Gigi.

Thursday, December 30, 2010

Nota cakap cakap.

Alhamdullilah syukur,

aku ingat takda siapa sudi leave url blog masing masing dekat entry pertukaran link ini. tapi aku terharu, ada lebih beberapa puluh link yang akan aku uruskan. dan insyaallah, aku akan create satu column yang sesuai untuk Link Link tersebut.


sebenarnya, aku buat blog ni sebab aku rasa belog Liyana Lunia dah terlalu mampat T______T aku takut kalau aku ubah itu ini, terus semua hilang sebab tu aku akan kekalkan belog ini tanpa gatai gatai tangan nak ubah. HAHA harap korang support usaha aku untuk gather link link belog u guys . aku tak dapat view semua belog dari shoutbox, jadi ini usaha aku. senang nak tengok apa update terbaru dari u guys kan?

// so, sabar tauuu, aku tengah survey belog korang. aku ingat nak divide ke belog budak sekolah, belog mama, belog comel ahh tengok la cane HAHAHAHAHAH T_________T


11 Komentar:

masturah idrus said...

nak tinggal kan link kat sini bulih??

http://mashilala.blogspot.com/

amy syifa said...

saya yg ajak kongsi sam tu..huhu.
nak tinggal link blh?

http://hujan-pasti-berhenti.blogspot.com

The Girl said...

hi awaak...huhu..i nak tinggal link jugak..tp malu ah..sebab blog i tak femes pon..hukhuk..so sangatlah waaajiiib buat kategori2 laen jugak tau! hihi...

Sophie Al-yahya said...

Ynn, Ynn dah buang shoutbox ke?
ke terselit di mana2 kat Ynn punye blog?

anyway, Ynn punye blog pun antara yg famous ape.. -_-'

athirah said...

blog trex?? =)

kayla frankie said...

hello hello... orang baru terbaru sangat dlm dunia bLogs... selalu jadi stalker jek.. huhuhu.. anyway.. tersesat kat sni psal google cane nak wat sticky post... ala ala tutioraL gitu... minta izin baca ya... :-)

nama: emy@kayLa frankie(kayLa is my little girL)
urL: http://kaylafrankie.blogspot.com/ thankyou.. harap dpt bertanya kLu tersesat jalan ye kak... cheers..

a d y l a said...

hye wak. saye nak tinggal link sini jugak bole?

nama: adyla
url: http://adyllatomeiy.blogspot.com
suke blog awk sebab byk tutorial :)

Nurun said...

http://kasutkaca15.blogspot.com

QUEENPINK said...

salam.

jemput join ga saya.

http://queenroszaliza.blogspot.com/2011/04/queenpink-lucky-follower.html

zuraa said...

nak join jugak, hee

http://deanatasia.blogspot.com

.:e[i]m:. said...

nak tgl jugak
http://eimkent.blogspot.com
huhu
btw hye
;p

Followers

Visitor (s). Online (s).