Gigi.

Wednesday, December 23, 2015

Pertukaran Link

#haiiikorunkk

jom tukar tukar link dekat sini nak? ala ala jom lah *PEMAKSAAN* tehee.

okay, siapa yang agak agak macam takada link dia dekat sini, yang saya belum update, mari la hantar comment dalam entry ini. contoh dia
nama glemer uolss:
url blog:
pilihan section blog uols :
(contoh list blog TUTORIAL atau list blog FEMES PEREMPUAN)

Wednesday, November 23, 2011

YanmieOnline.com nak bagi MACARONS FREE.



“Inilah masanya untuk merasai makanan paling sedap dari negara Perancis, makanan yang menjadi fenomena sejak akhir-akhir ini di Malaysia, iaitu Macaron, Yanmieonline.com dengan berbesar hati ingin memberikan kepada 5 orang pemenang bertuah untuk merasai keenakan Macaron tersebut, tunggu apa lagi?, sertainya sekarang, secara tidak langsung membantu beliau untuk untuk mendapatkan gadget idamannya!!!!”

mari join contest menarik ini , dan bantu kak yan untuk menang gadget impian beliau :D

Thursday, December 30, 2010

Nota cakap cakap.

Alhamdullilah syukur,

aku ingat takda siapa sudi leave url blog masing masing dekat entry pertukaran link ini. tapi aku terharu, ada lebih beberapa puluh link yang akan aku uruskan. dan insyaallah, aku akan create satu column yang sesuai untuk Link Link tersebut.


sebenarnya, aku buat blog ni sebab aku rasa belog Liyana Lunia dah terlalu mampat T______T aku takut kalau aku ubah itu ini, terus semua hilang sebab tu aku akan kekalkan belog ini tanpa gatai gatai tangan nak ubah. HAHA harap korang support usaha aku untuk gather link link belog u guys . aku tak dapat view semua belog dari shoutbox, jadi ini usaha aku. senang nak tengok apa update terbaru dari u guys kan?

// so, sabar tauuu, aku tengah survey belog korang. aku ingat nak divide ke belog budak sekolah, belog mama, belog comel ahh tengok la cane HAHAHAHAHAH T_________T


Followers

Visitor (s). Online (s).